Koningskwartier

Type Kroon - geschakelde woningen 5,1 m.

Uitverkocht
Rijwoning(en)
en
Hoekwoning(en)
0 beschikbaar
0 onder optie
5 verkocht
woonoppervlakte109 t/m 113㎡Kamers5
Type Kroon - geschakelde woningen 5,1 m.
Interesse
0 beschikbaar

Status en prijzen

BNR.
30109㎡162㎡5
31109㎡128㎡5
32109㎡128㎡5
33113㎡128㎡5
34109㎡128㎡5
#

Beschrijving

Jouw “Koopstart”-woning in Koningskwartier (fase 8a)
Een huis kopen is de grootste aankoop in een mensenleven. Denk je nou: dat kan ik nooit betalen? Lees dan snel verder. Met KoopStart wordt een nieuwbouwwoning in Koningkwartier (fase 8a) ook voor jou bereikbaar.

In Koningskwartier – fase 8a worden door Synchroon in totaal 5 woningen van het type “Kroon” ontwikkeld. Deze woningen worden verkocht met een zogenaamde "KoopStart"-regeling (zie verder).
Het gaat hier om ruime, statige Herenhuizen met een beukmaat (=een breedtemaat) van 5,1 meter. De woningen hebben een woonoppervlakte die varieert rond 109 / 113 m2. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de woning te vergroten middels een uitbouw van de woonkamer. Er wordt zelfs een uitbouw van maar liefst 2,4 meter aangeboden!

DUURZAAM & VEEL RUIMTE
De woningen worden onder meer gekenmerkt door de fijne, gebruiksvriendelijk indeling. De ruimte in de woning wordt daardoor optimaal benut. Op de begane grond treffen we - aan de voorzijde van de woning - ruimte voor een heerlijke woon-/leefkeuken. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde, zodat je direct de heerlijke tuin kunt inlopen. Op de eerste verdieping treffen we drie ruime slaapkamers en een compleet afgewerkte badkamer aan. De vrij-indeelbare tweede verdieping biedt tenslotte mogelijkheid om hier nog extra ruimtes te realiseren. Een hobbykamer? Een werkkamer? Dat kan uiteraard!

Zoals ook voor alle overige woningen van Koningskwartier – fase 8a geldt kennen deze woningen een hoge milieu- en duurzaamheidsambitie. De woningen voldoen allemaal aan de zogenaamde BENG-eisen (Bijna Energie Neutrale Gebouwen).

Aantal kenmerken

  • Aantal: 5 stuks
  • Woonoppervlakte: ca. 109 - 113 m2
  • Drie slaapkamers en luxe badkamer op 1e verdieping
  • Technische ruimte en vrij indeelbare 2e verdieping
  • Hoogwaardige afwerking
  • Standaard vloerverwarming & bodemwarmtepomp
  • Uitgebreid pakket aan optiemogelijkheden

Voorwaarden
Deze woningen met Koopstart-regeling zijn echt bedoeld voor starters. Er geldt dan ook een inkomens- en leeftijdgrens. Om in aanmerking te komen voor een koopstart woningen in Koningskwartier (fase 8a) moet je / jullie op of na 1 januari 1987 geboren zijn en geldt een maximaal gezamenlijk bruto belastbaar jaarinkomen van € 55.000 (peiljaar 2020). 

Hoe werkt KoopStart?
Je betaalt bij aankoop 50% minder dan de marktwaarde. Je ontvangt dus een “koperskorting” van 50% op de marktwaarde. De woning is volledig van jou en kun je volledig inrichten naar jouw woonwensen. Wil je de woning na een tijdje verkopen? Dat kan gewoon.
Wil je de woning binnen 20 jaar verkopen, dan moet je de woning als eerste aanbieden aan Synchroon B.V. Synchroon B.V. zal dan bepalen of zij gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om de woning van je terug te kopen.
Indien Synchroon B.V. de woning niet van je wenst terug te kopen (of je verkoopt de woning na 20 jaar), dan ben je vrij de woning aan “een derde” (iemand anders) te verkopen.

Verrekening bij verkoop
Als je een koper hebt gevonden (Synchroon B.V. of een derde), dan betaal je eerst de eerder verstrekte koperskorting terug aan Synchroon B.V. Verder “deel” je met Synchroon B.V. de waardeontwikkeling van de woning (50% voor jou en 50% voor Synchroon B.V.). Tenminste, als je huis in waarde is gestegen. Is je huis minder waard geworden, dan delen wij mee in het verlies. Je betaalt ons dan de eerder verstrekte koperskorting, min 50% van het verlies.

Van-der-Panne-woning-&-bedrijfsmakelaar-logo
Van der Panne
woning- en bedrijfsmakelaardij
Makelaar
Zoekvenster sluiten