Koningskwartier

Fase 7: 25 heerlijke koopwoningen

Rust en ruimte, met de dynamiek van de Randstad dichtbij. Dat is wonen in Koningskwartier, een fraai stukje nieuwbouw in Zevenhuizen-Zuid.
Hier voel je je de koning te rijk, in een royale nieuwbouwwoning en een groene, gezellige wijk met fijne buren. En talloze speelplekken voor uren onbezorgd speelplezier!

Na het succes van de eerdere fasen blijft Koningskwartier volop in ontwikkeling! SYNCHROON realiseert in fase 7 in totaal 25 woningen. Hoewel de woningen onderling uiteraard verschillen en hun eigen specifieke kenmerken hebben, zijn er ook een aantal overeenkomsten te noemen. Zo zijn het stuk voor stuk duurzame, energiezuinige woningen met een moderne dorpse uitstraling en een hoogwaardig afwerkingniveau. Uiteraard beschikken alle woningen over een heerlijke tuin (voor een aantal woningen zelfs aan water) waar je grenzeloos kunt genieten van rust en privacy!

De woningen worden allemaal gasloos gebouwd. Voor de verwarming en warm water zal gebruik worden gemaakt van een bodemwarmtepomp (WKO-installatie). U ziet het: de woningen zijn hiermee volledig “toekomst-proof”. Zie jij jezelf hier al wonen? Of wil je meer weten over het wonen in fase 7 van Koningskwartier? Met deze brochure kun je je uitgebreid laten informeren en inspireren over de woningen, de buurt, de wijk en de omgeving.

 

DE VERKOOP VAN FASE 7 ZAL IN OKTOBER 2020 VAN START GAAN. AANMELDEN ALS BELANGSTELLENDE IS REEDS MOGELIJK !

Zoekvenster sluiten