Koningskwartier

Type Baron (vrijstaand)

Uitverkocht
Vrijstaande woning(en)
0 beschikbaar
0 onder optie
1 verkocht
woonoppervlakte185㎡Kamers6
Type Baron (vrijstaand)
Interesse?
0 beschikbaar

Status en prijzen

BNR.
19185㎡424㎡6
#

Beschrijving

TYPE BARON
De vrijstaande villa in deze fase draagt terecht de statige & adellijke titel ‘Baron’. De woning is schitterend op een hoek gelegen en gesitueerd op een ruim kavel. Bij het ontwerp van deze villa heeft het woord ‘ruimte’ een centrale rol gespeeld: de villa biedt voldoende ruimte voor u en uw hele gezin!

ROYALE LUXE
Op de begane grond bevinden zich onder meer de grote leefkeuken en de living. Door de grote glas- en raampartijen en de diverse openslaande deuren heeft u een prachtig zicht op de grote tuin.
Een directe relatie met de buitenruimte is dus gegarandeerd. Op de eerste verdieping treffen we vervolgens drie zeer royale slaapkamers en een separaat toilet en een luxe, volledig afgewerkte badkamer met onder meer een ligbad, douche en extra brede wastafel. Een vaste trap leidt ons naar de tweede verdieping waar zich, naast een technische ruimte/berging, nog twee grote ruimten
bevinden. Ideaal om bijvoorbeeld als hobbykamer of (thuiswerk)kantoor te gebruiken. Verder bevindt zich naast de woning nog een grote garage/berging.
U ziet het: in deze villa’s geen gebrek aan ruimte en luxe! Hoewel de villa met een woonoppervlakte van 185 m2 al ruim bemeten is, kunt u ook deze woning nog groter maken indien u wenst. Zo kan er onder meer gekozen worden uit een aantal verschillende uitbouwen, maar ook bijvoorbeeld een mooie dakkapel.

Door de aanwezige zonnepanelen en bodemwarmtepomp is deze vrijstaande villa zeer energiezuinig & duurzaam.

 

Zoekvenster sluiten