Koningskwartier

Een bijzonder nieuwbouwproject in Zevenhuizen

SYNCHROON realiseert in fase 8 van Koningskwartier in totaal 23 woningen. Er kan worden gekozen uit een breed scala aan verschillende woningtypen van heerlijke eengezinswoningen tot een aantal royale twee-onder-één-kapwoningen.

Nabij de dynamische Randstad

Vanuit je woning in Koningskwartier verruil je de rust van het Groene Hart in een handomdraai voor de dynamiek van de Randstad. Via de Zuidplasweg rijd je met de auto zo de N219 op, die direct aansluit op de A12 én de A20. Zo ben je in een mum van tijd in grote steden als Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Utrecht. Fiets je graag? Binnen een paar minuten sta je in de Rotterdamse uitbreiding Nesselande. Hier kun je je boodschappen doen en heerlijk winkelen, maar ook even lekker uitblazen in een van de vele horecagelegenheden. Of met de kinderen, vrienden en familie genieten van een pannenkoek of uitgebreide lunch.

Interesse?

De inschrijfperiode voor fase 8 is gesloten. Heb je toch interesse? Schrijf je dan in als reservekandidaat in de Mijn Omgeving. Mocht er een woning van jouw voorkeur beschikbaar komen dan nemen wij contact met je op.

Zoekvenster sluiten