Koningskwartier

Een bijzonder nieuwbouwproject in Zevenhuizen

SYNCHROON realiseert in fase 7 van Koningskwartier in totaal 25 woningen. Er kan worden gekozen uit een breed scala aan verschillende woningtypen van heerlijke eengezinswoningen tot een aantal royale twee-onder-één-kapwoningen.
In fase 6 worden in totaal 9 woningen aangeboden: 6 geschakelde woningen van het type Tiare, 2 twee-onder-één-kapwoningen van het type Markies en één schitterende vrijstaande villa (type Baron).

Nabij de dynamische Randstad

Vanuit je woning in Koningskwartier verruil je de rust van het Groene Hart in een handomdraai voor de dynamiek van de Randstad. Via de Zuidplasweg rijd je met de auto zo de N219 op, die direct aansluit op de A12 én de A20. Zo ben je in een mum van tijd in grote steden als Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Utrecht. Fiets je graag? Binnen een paar minuten sta je in de Rotterdamse uitbreiding Nesselande. Hier kun je je boodschappen doen en heerlijk winkelen, maar ook even lekker uitblazen in een van de vele horecagelegenheden. Of met de kinderen, vrienden en familie genieten van een pannenkoek of uitgebreide lunch.

Interesse?

De verkoop van de woningen in fase 7 is inmiddels van start gegaan. Kijk op deze website voor meer informatie en actuele beschikbaarheid!

Zoekvenster sluiten